OŚWIADCZENIE: Dotyczące funkcjonowania Kancelarii w okresie związanym z wprowadzeniem stanu zagrożenia epidemicznego

Szanowni Państwo,

W związku z aktualną sytuacją związaną z trudnym okresem trwającej pandemii oraz obostrzeń związanych z wprowadzeniem stanu zagrożenia epidemicznego na terenie kraju, chcemy przekazać Państwu informację dotyczące funkcjonowania naszej Kancelarii w tym trudnym okresie.

Pragniemy uspokoić naszych Partnerów oraz wszystkich Klientów, którzy powierzyli nam prowadzenie swoich spraw. Naszym priorytetem jest wykonywanie usług na Państwa rzecz z najwyższą jakością i starannością oraz zapewnienie bezpieczeństwa w najtrudniejszych procesach biznesowych, z takim podejściem pracujemy również w aktualnych warunkach.

Obecnie nasz Zespół pracuję w pełnym składzie, przestrzegając wszystkich wytycznych związanych z zaleceniami GIS, jesteśmy przygotowani na każdą sytuacje i awaryjny plan, by zachować ciągłość funkcjonowania w najwyższej jakości.

Zmieniająca się sytuacja jest przez nas stale monitorowana, aktualizujemy i dostosowujemy nasze działania do funkcjonowania sądów, urzędów i instytucji państwowych, by zapewnić stały obieg spraw. Aktualizujemy informację związane z terminami rozpraw i posiedzeń sądów. Nasz dział administracji wdrożył procedury, które zapewniają standardowe działanie poczty.

W obecnej chwili, w każdym dziale działamy w standardowym trybie, jak przed wprowadzeniem obostrzeń i jesteśmy przygotowani na wszelkie zmiany w sposób, który nie wpłynie na funkcjonowanie żadnej z sekcji struktury naszej Kancelarii, a tym samym na obniżenie jakości powierzonych nam spraw przez naszych Klientów.

W przypadku jakichkolwiek nowych informacji, będą Państwo informowani na bieżąco.

Z poważaniem,

Kancelaria Radców Prawnych Ryszewski, Szubierajski